Paula Badosa se vraća iz seta protiv Boultera i vraća se u drugu rundu dve godine kasnije

Paula Badosa se vraća iz seta protiv Boultera i vraća se u drugu rundu dve godine kasnije

Katalonac je išao iz snage u meč i sada će igrati sa Kazahstancima Putinceva

Paula Badosa, 26-godišnjakinja 139. na WTA listi, počela je u utorak svoj poseban uspon na svetskoj rang listi, nakon što je došla sa leđa protiv Kejti Bulter i zatvorila povoljan skor 4-6, 7-5, 6-4, za 2 sata i 18 minuta.

Katalonac počinje da pokupi bodove na turniru koji je propustila prošle sezone zbog povrede leđa. Badosa je u uvodnom setu dominirao sa 4:2. Potonuo je odmah posle toga ustukne šest utakmica zaredom od boultera.

Britanka, nosilac br. 26, tada je počela da se priseća da nikada nije dobila meč na šljaci Pariza i Nastaviće to da radi jer je proćerdao set i brejk prednosti uz bruto greške (56), od kojih je većina na voleju.

Poraz Irene Burillo

Irena Buriljo, koja je briljantno prošla kvalifikacionu fazu, oprostila se od svog prvog ‘Grend slema’ posle poraza od Japanke Mojuke Učijime, sa dabl-dablom 6-1.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.