Nova teniska torba Janika Sinnera na Rolan Garosu je saradnja Gucci x Head

Nova teniska torba Janika Sinnera na Rolan Garosu je saradnja Gucci x Head

Italijan će ove sezone nositi jednu vrstu luksuzne torbe na svim takmičenjima.

Prošle godine na ATP finalu, panel muških igrača Top 8 jednoglasno je izglasao Guči torbu Janika Sinera koji je debitovao na Vimbldonu kao momenat turneje „Najbolji odlazak“ – ali najnoviji italijanski dodatak na terenu na Rolan Garosu mogao bi da nadmaši to.

Svetski broj 2 zauzeo je teren u ponedeljak protiv Kristofera Eubanksa koji je uzdrmao jednu vrstu torbe koja je savršeno uklopila sportsku odeću i luksuznu modu, koju je napravila Kuća Gučija u saradnji sa njegovim sponzorom reketom Head.

Opširnije: Kako je torba Janik Sinner’s Gucci duffle ušao u istoriju na Vimbldonu

Sa vodećim materijalom za performanse Heada, kao i Gučijevim potpisom zelene i crvene web pruge, Sinner je spreman da nosi belu kožnu torbu na svim takmičenjima ove sezone.

Sinerovo partnerstvo sa Gučijem datira iz 2022. godine, kada je prvi put postao njen globalni brend ambasador – ali veze Doma sa tenisom se vraćaju još dalje, a Guči je otkrio svoje prve komade inspirisane tenisom još sedamdesetih godina prošlog veka.

Guči, brend u vlasništvu Keringa, potpisao je za Grešnika još dok je još bio zvezda u usponu rangiran van Top 10 – vizionarskog asa nakon što je video da ga pobeda na Australijan openu 2024. šalje na vrh igre, da ne pominjem da mu je dao blizu statusa mitskog heroja u Italiji.

Odnos između modne kuće sa sedištem u Firenci i rodom iz San Kandida dostigao je nove visine prošle godine, kada je Grešnik ušao u istoriju tako što je na terenu na Vimbldonu doneo Gučijevu torbu sa potpisom monograma. Brendu je poznato bilo potrebno da dobije posebno odobrenje od ATP- a, ITF-a i Vimbldona pre nego što ga ponese sa sobom na Centralni teren.

Posle pobede u prvom kolu na Rolan Garosu, Sinner je viđen kako nosi još jedan vrhunski dodatak: Rolex Submariner Date sat.

Posle pobede u prvom kolu na Rolan Garosu, Sinner je viđen kako nosi još jedan vrhunski dodatak: Rolex Submariner Date sat.

U poslednje vreme, Sinner je prikazan u poslednjoj kampanji brenda, ‘Gucci je osećaj’. Snimljena kroz objektiv Rikarda Raspe u stilu reportaže, kampanja naglašava vezu između tenisa i nasleđa Kuće.

Sa svojim poslednjim saučesnikom na terenu u šlepu, Grešnik nije imao mnogo problema da prođe pored Eubanksa u ponedeljak, pobedivši 6-3, 6-3, 6-4 na terenu Suzan Lenglen. To je bio prvi meč Grešnika posle skoro mesec dana, pošto se mučio sa povredom kuka koja ga je isterala iz Madrida i naterala ga da preskoči domaći turnir u Rimu.

Nakon dolaska u Pariz sa znakom pitanja koji okružuju njegovu kondiciju, Sinerov snažan učinak povećava samopouzdanje u njegovoj potrazi za drugom Grend slem titulom – i vraća ga u trčanje da završi fortnajt kao novi ATP svet br. 1. On bi mogao da prestigne Novaka Đokovića tako što bi stigao do svog prvog finala u Parizu, ali postoje i drugi scenariji gde Italijan odlazi sa novom prekretnicom na rang listi, takođe.

Pročitajte još: Zvanično je: Janik Grešnik potvrdio novu vezu sa Anom Kalinskajom

„Znam scenarije, da, ali trenutno se ne radi o ovome“, rekao je Grešnik novinarima posle pobede u prvom kolu. „Zasigurno je san, da, ali na drugi način, veoma sam opušten.

„Ako se desi, to je sjajno i veoma sam srećan. Ako ne, još uvek sam veoma mlada. Nadam se da ću uspeti da dođem do te tačke, i jedva čekam da se ponovo takmičim za dva dana i videćemo kako ću se osećati tamo na terenu.“

Grešnik, nosilac broj 2, u sredu će u drugom kolu na Rolan Garosu 1.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.