Prvi pogled: Arjana Sabalenka i Frensis Tijafo predstavile nove Nike komplete uoči Rolan Garosa

Prvi pogled: Arjana Sabalenka i Frensis Tijafo predstavile nove Nike komplete uoči Rolan Garosa

Snimci novog aparata iz Swooshove Pariske kolekcije 2024 upravo su sleteli na društvene mreže.

Arjana Sabalenka, Karlos Alkaraz, Frensis Tijafo i još mnogo toga pogodiće terene na Rolan Garosu noseći komade iz Nikeove nove Pariske kolekcije 2024– a prvi pogled na njihove nove komplete upravo je pogodio društvene mreže u utorak.

Svetski broj 2 Sabalenka se izdvojila tokom trčanja do titule na Australijan openu ove godine noseći sopstveni potpis u boji pada odeće na tom turniru. Izgleda da će isto uraditi i u Parizu, gde će prodrmati NikeCourt Slam Žensku Dri-FIT tenisku haljinu u Klej-nijansa „Rust Factor“ narandžasta.

Dok silueta haljine brzo postaje poznata Sabalenki – ta visoka ogrlica, isečena ključaonica i ružičasti ili crveni koloru izgleda kao njen izgled tokom majora – šara je sve nova, sa francuskim obrtom.

Haljina sadrži Najkovu verziju moiré šare, koja se odnosi na efekat izazvan kada se otisci koji se ponavljaju preklapaju i stvaraju nenamerno novi obrazac. Ovo je obično uzrokovano greškom u procesu štampanja, ali u ovom slučaju nastala „srećna nesreća“ (što bi bob Ros rekao) je vrtlog, sanjiva optička iluzija.

Čini se da je Sabalenka spremna da nosi Rust Factor narandžastu boju, dok će haljina biti dostupna i u „Thunder Blue“. Otisak će biti prikazan u raznim delovima Nikeove pariske kolekcije, koja uključuje odvojene delove kao što su tenk, teze, suknja i još mnogo toga.

Sabalenka će uzdrmati NikeCourt Slam Žensku Dri-FIT tenisku haljinu u glinenoj nijansi

Sabalenka će uzdrmati NikeCourt Slam Žensku Dri-FIT tenisku haljinu u glinenoj nijansi „Rust Factor“ narandžastu, takođe dostupnu u filmu „Thunder Blue“.

Očekujte da ćete ove izglede videti na WTA igračima kao što su Sabalenka, Dženg Ćinven, Medison Kiz i još mnogo toga, dok se očekuje da ĆE ATP zvezde poput Karlosa Alkaraza i Janika Grešnika i još mnogo toga izabrati svoje odevne kombinacije iz Pariske kolekcije 2024.

Muška kolekcija pruža igračima izbor dva vrha – ili driFIT vrata posade ili polo sa rajsferšlusom – i par šortsa „dva u jedan“, zajedno sa opremom za zagrevanje, priborom i još mnogo toga. Među bojama su Rust Factor narandžasta, Thunder Blue i Vivid Sumpor žuta, postavljena protiv kontrasta crno-belih detalja.

Frensis Tijafo (u sredini) je najviši američki reprezentativac Najk koji ide na Rolan Garos.

Frensis Tijafo (u sredini) je najviši američki reprezentativac Najk koji ide na Rolan Garos.

World No. 25 Frances Tiafoe viđen je kako pokazuje Thunder Blue colorway u kampanji otkrivajući najnoviji kolekciju – prikladnog frontmena kao najbolje rangiranog američkog ambasadora na ATP strani koji ide u Pariz. On bi takođe mogao da odigra ključniju ulogu, s tim što su Samo Dva Top 10 imena, Alkaraz i Grešnik, još uvek pod oblakom povrede posle Madrida i Rima.

Očekuje se da će se Naomi Osaka i Rafael Nadal takmičiti na Rolan Garosu u prilagođenim kompletima – ostanite uz nas da vidite šta je Najk spremio za nekadašnjeg no. 1 u Parizu.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.