Teniski klub Mataró učvršćuje svoju posvećenost mladim talentima sa trećim izdanjem međunarodnog turnira

Teniski klub Mataró učvršćuje svoju posvećenost mladim talentima sa trećim izdanjem međunarodnog turnira

Nicolás Sánchez Izquierdo će se truditi da odbrani šampionsku titulu

Teniski klub Mataró će ponovo ugostiti 19-26 maj, poklapajući se sa kvalifikacijama za Rolan Garos, treće izdanje međunarodnog turnira i na kojem će nastupiti Remi 32 učesnika u singlu i 16 parova u dublu.

Nicolás Sánchez Izquierdo doći će da brani svoju šampionsku krunu, a registrovan je i Pol Martín Tiffón, pobednik 2022. Među stranim učešćem izdvaja se i američki Tajland-Son Kvijatkovski i Italijan Lorenco Đustino.

Entitet će distribuirati 25.000 € u nagradama i napraviće investiciju od 45.000 evra za obavljanje turnira koji ide od snage do snage.

Mataró tenis, sa José María Díaz kao odličnim motorom, prvi put je organizovao predklifikator za dodelu dva džokera, jedan u glavnom žrebu i jedan u kvalifikacijama. Srećnici su bili Manel Lázaro i Robert Watzkaodnosno. Turnir je već poslužio kao odskočna daska za neke talente nacionalne ‘Armade’ kao što je Andalužanin Pablo Lamas, 138..

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.