Španija-Poljska otvoriće Kup Bili Džin King 2024 u Sevilji

Španija-Poljska otvoriće Kup Bili Džin King 2024 u Sevilji

Karte su sada u prodaji

Španija, kao domaćini, otvoriće Poljska Finale Kupa Bili Džin King 13 novembar at 17:00 at the Estadio de La Cartuja de Sevilji. Ulaznice za Fremenovo najbolje nacionalno tenisko takmičenje u prodaji su danas. Poljski vođa je svet br. 1, Iga Swiatek, koji je učestvovao u prethodnim kvalifikacionim kvalifikacijama i u njima rekao da želi da „Zavrљim počeo je rad“ takođe igrajući Finale.

Konиita Martinezdirektor turnira je rekao: „Navijači iz dvanaest zemalja učesnica moći će da podrže svoj tim u izuzetno uzbudljivoj nedelji. Budi deo finala Kupa Bili Džin King To je veoma posebno iskustvo za sve. Ljubitelji sporta u Andaluziji i širom sveta trebalo bi odmah da rezervišu svoje karte.“

Cene karata se kreću od €20 i €156, sa popustom od 10% za članove RFET-a.

Nakon što dobije inpute od igrača, kapitena, navijača i emitera, finale Kupa Bili Džin King 2024. Format: grupna faza se zamenjuje 16-timska zagrada za jednokratnu eliminaciju u kojoj će četiri semena biti izuzeta iz prvog kruga. Po prvi put, Kup Bili Džin King i Finale Dejvis kupa 8 biće održani unazad: drugo polufinale i finale Kupa Bili Džin King 2024. godine igraće se 19. i 20. novembra, istih dana kada su odigrana prva dva izjednačenja u finalu Dejvis kupa 8 u Malagi (19-24. novembar).

Billie Jean King Cup by Gainbridge 2024 Finals Match Schedule

Sreda, 13 novembar

Španija protiv Poljske – 17:00

Četvrtak, 14 novembar

Japan protiv Rumunije – 10:00 ujutru.

Slovačka protiv SAD – ne pre 17:00h

Petak, 15 novembar

Nemačka protiv Velike Britanije – 17:00

Subota, 16 novembar

Četvrtfinale

Italija (2) vs Japan/Rumunija – 10:00 pre podne.

Češka (3) vs Španija/Poljska – ne pre 17:00h

Nedelja 17 novembar

Australija (4) vs Slovačka/SAD – 10:00 pre podne.

Kanada (1) vs Nemačka/Velika Britanija – ne pre 17:00h

Ponedeljak, 18 novembar

Polufinale

Pobednici četvrtfinala – 17:00h

Utorak, 19 novembar

Pobednici nedeljnog četvrtfinala – TBC

Poslednji

Sreda, 20. novembar – 18:00

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.