Karlos Alkaraz povoljno napreduje rukom i sledeće srede putuje u Pariz

Karlos Alkaraz povoljno napreduje rukom i sledeće srede putuje u Pariz

Španac će imati pet dana da se adaptira na terene zbog kojih je stigao do polufinala u poslednjem izdanju

Karlos Alkaraz, broj tri na svetu, povoljno napreduje od mišićavog edema u pronatornim teresima desne ruke. Španac se, posle povlačenja sa Mastersa 1000 u Rimu, prošlog ponedeljka vratio treninzima sa reketom, sa svojim nišanima postavljenim na Rolan Garosu (od 26. maja do 9. juna).

Alkaraz i njegov tim su, prema pisanju MARCA, već sastavili svoju mapu puta, koja će biti potpuno ista kao prošle sezone. To će biti sledeće srede, 22 maja, na dan kada će Carlitos hteti za Pariz. On će odsesti u malom hotelu pored Jelisejskih takmičenja koji je izabrao Rafael Nadal u prvih 15 učešća na francuskom ‘Grend slemu’.

Teniser iz El Palmara, polufinalista u poslednjem izdanju francuskog Internacionala, ima pojavljivanje sa brendom reketa Babolat na dnevnom redu, kao i ‘Medijski dan’ u petak 24.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.