Carlos Alcaraz se penje na ‘Saikoneta’

Carlos Alcaraz se penje na 'Saikoneta'

Španac, koji se u ponedeljak vratio treninzima, iskoristio je svoj boravak prošlog vikenda u Mursiji kako bi prisustvovao Saiko koncertu u rodnom gradu

Karlos Alkaraz, koji trenira sa svojim nišanima postavljenim na Rolan Garosu, takođe nalazi slobodno vreme da uživa kao 21-godišnjak. Ljubitelj je urbane muzike i regetona, što je pokazao i pesmama svog prijatelja Sebastián Yatra, iskoristio svoje prisustvo u Mursiji prošlog vikenda da prisustvuje koncertu umetnika Saiko u subotu, 11. maja u svom rodnom gradu.

U pratnji nekih prijatelja, Karlos Alkaraz Uronio je u energiju koncerta. Na kraju predstave, Karlos i SAIKO Oni su podelili ćaskanje u garderobi koje nije prošlo nezapaženo na društvenim mrežama, gde su postavili snimak njih dvoje posle događaja.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.