Poslednjih 12 dana Federerove karijere u dokumentarcu koji će biti objavljen 20 juna

Poslednjih 12 dana Federerove karijere u dokumentarcu koji će biti objavljen 20 juna

Amazon Prajm video prikazuje poslednji trening Federera i Nadala na Lejver kupu

IL 15. septembra 2022. Rodžer Federerobjavio da kači svoj reket na kraju Lejver kupa (23-25), takmičenja koje je stvorio od nule sa svojim agentom Tonijem Godzikom.

Poslednjih 12 dana karijere švajcarskog genija biće na raspolaganju za gledanje od 20. juna u amazonskom Prajm dokumentarcu.

U videu ćete sve unutrašnjosti Federerovih poslednjih izlazaka videti kao profesionalni reket, odraze njegove supruge Mirke Vavrinek, uključujući i poslednji trening sa Rafaelom Nadalom pre dubla na Lejver kupu održanom u O2 Areni u Londonu.

Sve počinje sa Pismo navijačima u kojoj stavlja tačku na karijeru u kojoj se izdvaja njegovih 20 velikana i talenat sa reketom koji nikada ranije nije viđen.

Federer i dalje ima ponude na stolu da bude komentator tokom Vimbldona i mogao bi uskoro da se vrati u šorts gde će igrati egzibiciono sa Nadalom. Mogućnost da spoji dva giganta reketa na novom Santjago Bernabeuu je i dalje tu.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.