POGLEDAJTE: Arjana Sabalenka se smeje drop šot montaži iz povratka u Rim

POGLEDAJTE: Arjana Sabalenka se smeje drop šot montaži iz povratka u Rim

Nosilac broj 2 prikazao je neki spretni dodir da pobedi Elinu Svitolinu, ali je upozorio navijače da se ne naviknu uoči četvrtfinala sa Jelenom Ostapenko.

RIM, Italija—Baci (pucaj) kao da je vruće!

Arjana Sabalenka je imala obožavaoce za petama na Internazionali BNL d’Italia u ponedeljak uveče kada je seme br. 2 oslobodilo bolestan niz drop šotova koji su pomogli da se preokrene plima njenog susreta u četvrtoj rundi sa Elinom Svitolinom.

Sabalenka se nosila sa brojnim izazovima tokom čitave trojke, upravljajući povredom donjeg dela leđa i spasavajući tri meč lopte kasno uveče na Kampo Centralu. Međutim, njen zadivljujući prikaz raznovrsnosti u kombinaciji sa njenom snagom potpisa na kraju je pobedio dvostruki šampion, 4-6, 6-1, 7-6 (7).

Samo nemoj da se navikaљ na to.

Sabalenka je uhvatila jednu od montaža svojih drop šota i brzo iznela svoje mišljenje kako bi upozorila da ne očekuje previše drop šota koji idu napred, posebno kada se u poslednjih osam nazire koleginica velikog udarača Jelena Ostapenko.

„Verovatno prvi i poslednji put u životu“, našalio se dvostruki šampion Australijan opena, koji gleda da se drugi put u poslednje tri godine u polufinale foro Italika.

Sabalenka je uživala entuzijastičnu podršku publike tokom svoje povratka, prikladnu muziku za ono što nosilac broj 2 naziva turnirom „san“.

„Volim Rim. Volim grad. Osećam se, ne znam, tako prijatno što sam ovde“, rekla je ona posle pobede nad Dajanom Jastremskom ranije ove nedelje. „Uživam da šetam okolo. Uživam u dobroj hrani, odličnim restoranima. Uživam u atmosferi na stadionu.

„Ne znam. Svaki put kad sam gubila ovde, bila sam tako tuћna. Osećao sam se kao da sam izgubio na Grend slemu jer je to bio jedan od turnira iz snova za mene da pobedim. To je još uvek jedan od mojih turnira iz snova!“

Može li Sabalenka biti inspirisana da izvuče još neočekivanih snimaka da ostvari svoj san ove nedelje?

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.