Andy Murray isprobava Yonex reket na bordo čelendžer događaju ove nedelje

Andy Murray isprobava Yonex reket na bordo čelendžer događaju ove nedelje

Nekadašnji svet br. 1 se tokom cele karijere primetno takmičio sa HEAD ramovima.

Za dva dana Endi Marej će naći 37 godina. Kao pravi šampion, bivši svetski broj 1 okreće svaki kamen da poboljša svoju igru.

Poslednja avenija: zapaženo protresanje opreme.

Dugogodišnji HEAD klijent, trostruki veliki pobednik primećen je kako udara u Bordou sa Yonex ramom i nosi torbu proizvođača. Marejev tim je sa članovima britanske štampe potvrdio da sadašnji broj 77 namerava da sprovede probnu promenu u igri mečeva na ATP Čelendžeru.

Marej bi trebalo da se takmiči prvi put od pucanja ligamenata u levom zglobu tokom drugog kola do Tomaša Mačaka na martovskom Otvorenom prvenstvu Majamija. U to vreme nije odredio vremenski okvir za povratak, ali obećavajući oporavak podstakao je rodom iz Danblana da prihvati džokere u Bordo i Ženevski open sledeće nedelje uoči, kako se očekuje, njegove labudove pesme na Rolan Garosu.

Marej je 2023. trijumfovao na francuskom tlu na čelendžeru kada je savladao Tomija Pola za krunu Aix-En-Provence. Britanci bi se kasnije odleћali pariskog majora u korist pripreme za ljuljaљku na travi.

Sedmi nosilac, Marej se sastaje sa kvalifikantom koji će biti određen u njegovom BNP Paribas Primrose openeru. Domaći favorit Artur Fils je vrhunsko seme.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.