Oslobođeni Tsitsipas vraća svoj najbolji nivo protiv Norija i plasirao se u 16 rundu u Rimu

Oslobođeni Tsitsipas vraća svoj najbolji nivo protiv Norija i plasirao se u 16 rundu u Rimu

Šampion Grčke, Monte-Karla i drugoplasirani u Barseloni, nastavlja da napreduje na ljuljašci na terenu na šljaci

DaStefanos Tsitsipas njegov raskid sa Paulom Badosom nije mnogo uticao na njega. Raskidao je sa španskom teniserom i oporavljao njen najbolji tenis. Pokazao ga je u ponedeljak na Foro Italiku u Rimu, gde je nastavio 16. kolo posle nokautiravanja Kamerona Norija (27), 6-2, 7-6(1).

Cizipas, šesti nosilac, suočiće se sa Australijancem Aleksom de Minaurom za mesto u četvrtfinalu. Grk završava redovnu turneju po terenu na šljaci u kojoj je stegao trostruku krunu Monte Karla i finale Barselone.

Nije uspeo samo na Mutua Madrid Openu. On se oprostio na svom debiju sa Brazilcem Tijagom Monteirom. Ne treba se setiti da je Stefanosov najbolji rezultat u Rimu finale 2022. Brojevi ne lažu, i u poslednje dve sezone, Atinjan je igrač sa najviše Mastersa 1000 pobeda na šljaci sa 17, jedan više od Andreja Rubleva.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.