Karlos Alkaraz se vraća treninzima sa mrežom za kompresiju 12 dana kasnije

Karlos Alkaraz se vraća treninzima sa mrežom za kompresiju 12 dana kasnije

Španac nije održao reket još od četvrtfinala Mutua Madrid Opena 1 maja

Karlos Alkaraz, kako je juče izvestila MARCA, vratio se treninzima na terenu u ponedeljak sa svojim nišanima postavljenim na Rolan Garosu (od 26. maja do 9. juna).

The Murcian, koji nije držao reket od poraza od Andreja Rubleva u četvrtfinalu Mutua Madrid Opena 1 maja, je ponovo vežbao sa svojim oružjem za igru. To je učinio uz pomoć kompresivne mešove na desnoj ruci koja ga je već pratila tokom celog učešća na turniru u Madridu.

Karlitos, polufinalista prošle godine na Otvorenom prvenstvu Francuske, Ona će debitovati na festivalu u ponedeljak 27 ili utorak 28 Tako da imate prostora da stignete u najboljem mogućem stanju.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.