Senke u oproštaju od teniskog modela: „Ima mnogo neistina o meni. Ali potvrđujem: povlačim se.“

Senke u oproštaju od teniskog modela: "Ima mnogo neistina o meni. Ali potvrđujem: povlačim se."

Kamila Đorđi, poznata 32-godišnja italijanska teniserka i osvajačica četiri WTA turnira, zvanično je potvrdila da se povlači iz tenisa nakon Njegov tajanstveni odlazak sa padina.

Srećan sam što ću zvanično objaviti da se povlačim iz teniske karijere

Kamila Đorđi

„Srećan sam što formalno objavljujem da se povlačim iz teniske karijere“, objavio je Đordi na svom Instagram nalogu.

Italijanska teniserka želela je da pohvali više od 741.000 pratilaca na Instagramu: „Zahvalna sam na vašoj divnoj ljubavi i podršci toliko godina. Negujem sve lepe uspomene.“

Kamila Đorđi, koja je za vreme dok je bila teniserka Radila je i kao manekenka, pojasnio je da je „bilo dosta netačnih glasina o mojim budućim planovima, tako da se radujem pružanju više informacija o uzbudljivim prilikama koje ću imati u budućnosti“.

Kamila Đorđi čeka suđenje i pod istragom je italijanskih poreskih vlasti

Italijanske novine ‘La Gazzetta dello Sport’ objavila je da Guardia di Finanza vodi istragu protiv Kamile Đorđi zbog „praznina“ u njenim poreskim obavezama.

Istražitelji veruju da će Đorđi, koji će 16. slučaj lažnih Covid vakcina sa pevačicom Madam), napustio Evropu i preselio se u Sjedinjene Države.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.