Đoković bacio sumnju na šut flaše: ‘Možda je uticalo na mene’

Đoković bacio sumnju na šut flaše: 'Možda je uticalo na mene'

Posle iznenađujućeg poraza u drugom kolu Mastersa u Rimu, izrazio je sumnju u svoju formu zbog slučajnog udarca flaše od navijača u petak

Il srpski Novak Đoković posejao ove nedelje sumnje u njegovu formu, posle poraza od Čileanac Alehandra Tabila (6-3, 6-2), zbog On je slučajno zadobio udarac u glavu u petak kada je flaša pala sa tribina koju je amater nosio u rancu.

„Moram da čestitam Tabilu. Ovo je prvi put da se suočavam sa njim i on je odličan igrač, sa puno kvaliteta i veoma kompletnom igrom“, rekao je “Nole“ na konferenciji za medije posle poraza od Čileanac, koji On je pokupio prvu pobedu protiv top 10 igrača.

„Nisam uspeo da nađem dobar osećaj na stazi, da budem iskren. Bio sam potpuno napolju“, rekao je on.

Na pitanje Ako je mislio da je boca odigrala ulogu, ostavio je otvorena vrata. „Ne znam, stvarno. Moram da proverim. Trening je bio drugačiji. Ništa nisam osetio, ali isto tako nisam osećao isto kao u poslednjoj utakmici. Bio sam potpuno drugačiji igrač nego pre dve večeri. Moglo bi biti. Ne znam. Moram da uradim lekarske preglede i vidim šta se dešava.“Rekao.

Ništa nisam osetio, ali isto tako nisam osećao isto kao u poslednjoj utakmici. Bio sam potpuno drugačiji igrač nego pre dve noći

Novak Đoković

I nije obezbedio svoje prisustvo na Rolan Garosu: „Nisam uradio nikakva skeniranja ili bilo kakve testove. Trenutno, mislim da bi trebalo, pa… Uradiću to i videćemo.. Da vidimo šta će se desiti.“

Srbin je objasnio kako je doživeo nesreću: „Bilo je neočekivano, očigledno. Nisam ni gledao gore. Onda Osetio sam jak udarac u glavu. To je imalo veliki uticaj na mene.“

„Prošla sam kroz pola sata ili sat mučnine, vrtoglavice, krvi, gomile različitih stvari. Uspeo sam dobro da spavam, ali sam imao glavobolje. Sledećeg dana (subota) sam bio prilično dobar, pa Mislio sam da je u redu. Moћda je u redu. Možda i nije.“Dodati.

Prošla sam kroz pola sata ili sat mučnine, vrtoglavice, krvi, gomile različitih stvari

Novak Đoković

„Mislim, kako sam se osećao na terenu danas je bilo potpuno kao da me je drugi igrač obuo na patike. Nema ritma, nema tempa, nema ravnoteže ni u jednom potezu. Malo je zabrinjavajuće,“ Osudio.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.