II Open Villa de Madrid počinje umetničkom prezentacijom i pet top 100

II Open Villa de Madrid počinje umetničkom prezentacijom i pet top 100

Masarova, Bouzas i Párrizas, između ostalih, u W100 kantri kluba Villa de Madrid

Ili‘Umetnički Tumetnost performansa‘ sa pet mladih tenisera Madridu međunarodne projekcije kao što je Cayetana GejKristina Ramos, Jimena Gómez, María de la Paz Alberto i Beli Berges, održan u jednom od najšarmantnijih uglova Madrida, Ružina bašta parque del Oeste de Madrid, svečano otvaranje III Open Villa de Madrid, ITF W100, koje će biti održano od 12.

Turnir je, po površini, kategoriji i lokaciji, uvod u Rolan Garos za više učesnika. U poslednjem izdanju, teniseri kao što je Sara mogli su se videti u Kantri klubu Sorribes, koji sada igra u 16. kolu u Rimu, a nedavno je krunisan za šampiona u dublu na Mutua Madrid Openu; Leylah Fernandez, finalistkinja Us Opena i kasnije zvezda finala BJK Kupa i srpska Olga Danilović, koji je uzeo titulu.

Širom sveta slave se samo 25 ITF turnira kategorije Španca. Od tog broja, 13 je u Evropi, a šest na kopnu. Olga Danilović (trenutno 122 WTA) braniće titulu protiv jake konkurencije šest top 100 tenisera: Španci Rebeka Masarova (89) i Džesika Bouzas (93), kineski Zhuoxuan Bai (90), Argentinaca Julija Riera (94), Mađarica Ana Bondar (95) i Belgijanka Alison Van Uytvanck (97). Pored toga, Amerikanci Hejli Baptiste (110) i Kler Liu (115), japanka Mai Hontama (118), koji je osvojio prošlogodišnji dubl u Kantri klubu, i Mojuka Uchijima (130) ili Nurija iz Granade Parrizas Dijaz (133), između ostalih.

Čak i u preliminarnoj fazi možete naći imena kao što su Evina RatnikPaula ArijasAndrea Lazarus ili Anđela Fita na španskoj strani i ili Despina Papamichail ili američka Louisa Chirico, koji je bio 76. WTA i polufinalista na Mutua Madrid Openu 2016.

U organizaciji Teniske federacije Madrid, ulazak na turnir je Slobodan.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.