Karlos Alkaraz će u ponedeljak ponovo držati reket svojim nišanima na Rolan Garosu

Alkaraz prošao testove, vraća se treninzima u subotu i u utorak putuje u Rim sa Semjuelom Lópezom

Španac je već nedelju dana na lečenju kod svog fizioterapeuta i radi fizičke radove zajedno sa Albertom Lledom

Karlos Alkaraz, koji je morao da se povuče sa Mastersa u Rimu 1000 zbog mišićavog edema u pronatornim teresima desne ruke, nije prestao da radi na tome da stigne u najboljem mogućem stanju na Rolan Garosu (od 26. maja do 9. juna).

The Murcian, Nakon što je pre nedelju dana proslavio 21 rođendan sa porodicom i prijateljima, sišao na posao i obavio posao oporavka sa svojim fizioterapeutom, Huanjo Moreno, bez zanemarivanja fizičke spreme sa vašim trenerom Alberto Lledó.

Karlitose, koja se kretala između Ferero teniske akademije i Mursije, on i njegov tim su već odredili mapu puta za Pariz. Teniser će, prema pisanju MARCA, u ponedeljak ponovo preuzeti reket, prvi put od poraza u četvrtfinalu Mutua Madrid Opena od Andreja Rubleva. Proжi жe 12 dana. Tako počinje odbrojavanje do ‘Grend slema’ šljake gde brani 720 bodova iz polufinala poslednjeg izdanja.

Drugo ili treće seme

Učenik Huan Karlos Ferero pojaviće se kao treći nosilac na žrebu koji će biti održan u četvrtak, 23. maja. sa opcijom da bude broj dva ako Jannik Sinner izađe sa povredom kuka. To bi ga sprečilo da se ukrsti sa Novakom Đokovićem do hipotetičkog finala.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.