Vilson objavio svoju najnoviju kolekciju Rolan Garosa

Vilson objavio svoju najnoviju kolekciju Rolan Garosa

Asortiman uključuje rekete specijalnog izdanja, torbe, odeću i pribor – inspirisan bojama i teksturama slema na glinenom terenu.

Vilson je zvanični niz lopti i reketa na Rolan Garosu od 2020. godine. A od kada je ta veza počela, brend je ispuštao ekskluzivne kapljice proizvoda koje se odnose na najveći šou na glini i njegov grad domaćin. Uoči ovogodišnje manifestacije, oni uvode još širi niz opreme i mode sa temom Pariza.

Kolekcija za 2024. godinu sadrži četiri okvira specijalnog izdanja u centru, uključujući jedinstvene boje Sečiva 98 (16×19) V9, Clash 100 V2 i specijalno izdanje „Session de Soirée“ Shift 99 V1. Tamna kozmetika smene Rolan Garosa – polarna naspram običajnog umetničkog ledenog izgleda – inspirisana je duhom i energijom mečeva koji se odigraju kasno uveče. Pored spoljašnjosti romana, svi reketi održavaju iste specifikacije i razigranost kao standardne verzije.

Pored reketa, kolekcija uključuje torbe i pribor

Pored reketa, kolekcija uključuje torbe i pribor

Izbor torbi sa sličnim bojama takođe prati okvire. Postoji pet pakovanja različitih veličina, sposobnih da nose bilo gde od 3 do 9 reketa. Plus, tri ranca nude opcije manjeg kapaciteta. Lopte, premošćavanje, strune i prigušivači zaokruže izbor opreme.

Wilson Pobednička teniska haljina

Wilson Pobednička teniska haljina

Pored toga, Vilson otkriva novu saradnju sportskih profesionalaca inspirisanu glinenom sezonom. Odevna postava uključuje jakne, polose i haljine koje odražavaju učinak na terenu i van terena.

Hadson Bomber jakna

Hadson Bomber jakna

Sva oprema i odeća dostupni su u wilson.com, na licu mesta na Rolan Garosu tokom turnira, kao i kod specijalizovanih prodavaca tenisa.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.