IZVEŠTAJ: Kamila Đorđi se povukla zbog poreskih problema, veruje se da se preselila u SAD

IZVEŠTAJ: Kamila Đorđi se povukla zbog poreskih problema, veruje se da se preselila u SAD

U tekstu napisanom u italijanskim medijima navodi se da su Đorđi, koji je ove nedelje podneo zahtev za penziju sa ITIA, i njena porodica u bekstvu od poreskih vlasti.

Kamila Đorđi se možda povukla iz tenisa zbog problema sa porezom, navodi se u tekstu koji je napisala La Gazzetta dello Sporto odlaganja.

Bivši svetski broj 26, Đordi je iznenadio teniski svet bez najave ili objavljivanja saopštenja. Đorđi se nije takmičila na Hologic WTA turniru od marta na Otvorenom prvenstvu Majamija, gde je izgubila od Ige Sviateka. Niko navodno nije uspeo da stupi u kontakt sa Đorđem od kada je penzija podneta 7.

Sada se pojavio izveštaj u kojem se navodi da Đorđija i njenu porodicu progoni Gardija di Finanza, italijanska agencija za sprovođenje zakona koja znači da je obaveštava o pitanjima vezanim za njene poreze i neprijavljene prihode.

Đorđi je već trebalo da prisustvuje saslušanju u Vićenci povodom optužbi za falsifikovanje njene dokumentacije o vakcini COVID-19, što je Đorđi demantovao kada je prvi put objavljena tokom Australijan opena 2023. godine.

„Upravo sam svu vakcinaciju uradio na različitim mestima“, rekao je Đorđi, koji je navodno primio jednu od doza vakcine COVID-19 od osramoćene doktorke Danijele Grilone, koja je uhapšena zbog falsifikovanja potvrda o vakcini. „Dakle, nevolja je njena. Ne ja. Sa tim sam veoma smirena. Naravno, ako ne, ne bih mogao da dođem ovde i igram ovaj tenis, mislim.“

Prema La Gazzetta dello Sporto, Veruje se da su se Đorđi i njena porodica preselili u Sjedinjene Države.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.