Iga Sviatek pravi 3-0 za Kendrika Lamara dok teniseri vagaju oko Drejkove svađe u Rimu

Iga Sviatek pravi 3-0 za Kendrika Lamara dok teniseri vagaju oko Drejkove svađe u Rimu

Svetski broj 1 pridružio se Naomi Osaki i Koko Gauf u timu Kendrik, Sviatek pozivajući se na reperove komplikovanije tekstove.

RIM, Italija— U najboljem od tri pogotka, Kendrik Lamar čisti teniski svet sa 3-0, a Iga Sviatek je najnovija zvezda koja je podržala repera u njegovoj svađi sa Drejkom.

„To je teško, jer nisam stručnjak za tu vrstu muzike“, kaže Sviatek, koji obično opinuje o stanju diskografije Tejlor Svift.

„Nekako znam da Kendrik ima komplikovanije tekstove, tako da sam ja više vrsta teksta. Zato mi se sviđa Tejlor Svift i zato ću ići ovim putem.“

Sviatek se pridružuje kolegama igračima Naomi Osaki i Koko Gauf, koje su bile naglašene u proglašavanju tima Kendrika u rep govedini koja je zahvatila svet prošlog vikenda.

„Kendrik je ispustio malo toplote te poslednje pesme“, rekla je Osaka u sredu. „Ta poslednja pesma je neverovatna, a ja sam je odsvedao hodajući po terenu. Trenutno mislim da Kendrik dobro radi svoj posao.“

Gauf je ponovio Osaku sledećeg dana, navodeći kao razlog Kendrikovu podršku Sereni Vilijams u njegovim tekstovima.

„Drejk je, kao, rastao Serenu tako da moram da idem sa Kendrikom“, dodala je. Kendrik ju je branio. Tako da, da, moram da idem sa njim.“

Ako ima Drejkova mesta u Foro Italiku, tek treba da se zna.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.