Rim nudi ogroman i improvizovan omaž Nadalu: Zbog njega vam kosa stoji na kraju!

Rim nudi ogroman i improvizovan omaž Nadalu: Zbog njega vam kosa stoji na kraju!

Hiljade italijanskih navijača bodrilo je desetostrukog pobednika turnira posle poraza od Hurkača.

RNadal je odigrao svoj poslednji meč na Otvorenom prvenstvu Rima, pošto je izgubio od Poljaka Huberta Hurkača 6-1, 6-3. Na taj način, On se oprašta od turnira koji je osvojio 10 puta tokom karijere.

Balearski teniser Napustio je teren vidno ljut zbog svoje igre, ali onda je bilo Aplaudira publika Dobio je ovacije na Foro Italiku.

Ali najvaћnija slika bi doљla kasnije. Dok je Rafa poslednji put išao do oltara, Hiljade obožavalaca u Rimu čekalo je da mu oda ogromnu i neodgovarajuću počast. Nadal je otišao usred aplauza i povika, ostavljajući nam razglednicu za pamćenje.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.