Nadal: „Nije mi jasna moja odluka za Rolan Garos, ali sam bliži odlasku nego ne“

Nadal: "Nije mi jasna moja odluka za Rolan Garos, ali sam bliži odlasku nego ne"

Španac nije siguran u svoju odluku da ode na Grend slem pošto je pokazao kucanje posle poraza protiv Huberta Hurkača u drugom kolu Mastersa u Rimu

IJa sam engleski Rafael Nadal rekao je u subotu, posle poraza od Poljaka Huberta Hurkača u Rimu, da nije mu jasna njegova odluka da ode na Rolan Garos zbog nivoa na terenuIako Ako bih morao nešto da kažem, rekao bih da je bliže odlasku na francuski događaj nego da ostanem kod kuće.

„Odluka mi danas nije jasna u glavi. Ali Ako bih morao nešto da kažem, rekao bih da sam bliži odlasku i davanju svog svega. Fizički imam problema, ali nedovoljno da ne odem, trenutno, na najvažniji turnir u karijeri“, rekao je on na konferenciji za novinare.

Fizički imam problema, ali nedovoljno da ne odem, trenutno, na najvažniji turnir u karijeri

Rafa Nadal

„Ako se osećam dobro, biću tu da se borim za ono za šta sam se borio ovih 20 godina.“Dodati. „Postoje dva puta, da pomislim da nisam spreman zbog onoga što sam danas uradio na pravom putu, što je razumljivo i prihvatljivo. A drugi je taj To je za dve nedelje i možemo da ga promenimo. Iako je teško vreme, frustrirajuć je dan, osećam se bliže pokušajima, mada sam trenutno dirnut“, rekao je on.

Frustrirajuć je dan, osećam se bliže pokušaju, iako sam trenutno dirnuta

Rafa Nadal

„Videću koji ću plan sprovesti da budem drugačiji od onoga što sam bio danas i pokušaću. Danas deluje nemoguće razmišljati o odlasku na Rolan Garos da se takmičim za nešto, ali fizički nisam bio previše loš. Nadam se da ću se dobro pripremiti i nadam se da ću na Rolan Garos stići u dovoljno dobrim uslovima i Daj mi šansu da se borim za sve za šta bih želeo da se borim“ napadao je.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.