Badosa produžila trku u Rimu i već je u 16 rundi

Badosa produžila trku u Rimu i već je u 16 rundi

Vratila se protiv ruskog Šnajdera, protiv koga je morala da se penzioniše na turniru Hua Hin

PUиionici Badosa nastavlja svoj dobar niz rezultata u Otvoreno prvenstvo Rima i plasirao se u rundu 16 posle pobede Treжi oko ruske Dijane Šnajder 5-7, 6-4, 6-4. To je drugi uzastopni meč u kojem je katalonski teniser Nazad Set pao i prvi put je pobedio Tri utakmice zaredom od, tačnije, Rima 2023, u kojem su stigli do četvrtfinala. Posle toga su mu fizički problemi ozbiljno poremetili karijeru.

Paula je imala prilike da uzme prvi set protiv Šnajdera. 62 i pobednik ovogodišnjeg WTA turnira. Hua Hin, u kojoj je Paula morala da Penziju protiv nje u drugom krugu. Međutim, ona ih nije iskoristila i Rus je bio taj koji je dobio odlučujući brejk. U drugom je održao čvrstina i u trećem, koje je počelo zajedničkim pauzama, Paula je uspela da preuzme vođstvo sa 5:1 i imao meč loptu. Ponovo je ispustio servis, ali je uspeo da uspe da uspe dovoljno da pobedi sa Prazna igra.

Badosa će se u 16. kolu suočiti sa pobednikom meča između Amerikanke Koko i Koko. Gaufftrećeg nosioca i rumunsku Žaklinu Kristijan, 68 WTA.

U još jednom ženskom žrebu koji je do sada odigran na dan Foro Italika, prvi favorit, Iga Swiatek, pobedio Juliju 6-3, 6-4 Putintseva takođe stiže do 16.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.