Đoković se vraća treninzima u Foro Italiko noseći kacigu!! Posle incidenta sa flašom

Đoković se vraća treninzima u Foro Italiko noseći kacigu!! Posle incidenta sa flašom

Novak je preko kape nosio biciklističku kacigu

QUpoznajte Novaka Đoković zna da je osoba sa Smisao za humor i danas, još jednom, dokazao je to na Rim. Juče je, kao što znate, primio Flaša u glavu u nenamernom incidentu: prolaznik koji je želeo Autogram sveta br. 1 nagnutog predaleko nad njim u tunelu, sa rezultatom da je Flaљu koji je nosio u rancu Okliznula i sleteo na Novakovu glavu. Srećom, teško da mu je to prouzrokovalo Površna rana koji nije zahtevao da se na njega primene šavovi.

Stoga se danas Novak pojavio na Foro Italiku na sednici Trening. I bez problema je prisustvovao desetinama obožavalaca koji su želeli njegov suvenir. Ali on se pojavio… noseći kacigu!! Sa šlemom Biciklista o njegovoj kapi.

Đoković dobio flašu posle meča protiv Mouteta u Rimu

Juče, ubrzo posle incidenta, više od nekoliko ljudi je progovorilo o Agresije srpskom. Čak i nakon što su nove slike pokazale nevoluntarnost tog čina, nastavili su da tvrde da je to Zavera spreman da „izgleda kao nesreжa.“ Danas se pokazalo da je i sam Novak uzeo stvari Bolje nego neki njegovi sledbenici. A smisao za humor treba aplaudirati.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.