Novak Đoković se vraća na trening u Rimu sa kacigom posle povrede potpisuje autograme

Novak Đoković se vraća na trening u Rimu sa kacigom posle povrede potpisuje autograme

Vrhunski nosilac je osvetlio nesreću u kojoj je pogođen padajućim flašom sa vodom posle uvodne pobede na Internazionali BNL d’Italia.

RIM, Italija—Novak Đoković stavio je sigurnost na prvo mesto po povratku na trening u Internazionali BNL d’Italia, izbijajući kacigu za ono što se pokazalo kao najneodvažniji deo na terenu: potpisivanje autograma.

Nakon što je zadobio šok povredu od flašice sa vodom koja je padala dok se sastajao sa navijačima posle pobede nad Korentinom Moutetom, svetski broj 1 je osvetlio nesreću u subotu ujutru, srećan u interakciji sa navijačima sa kacigom na biciklu vezanom na vrhu kape.

Stvari su izgledale mnogo dicier kasno u petak uveče kada je Đoković odveden sa Kampo Centralea da potraži lekarsku pomoć kada je flaša viđena kako ispada iz ranca navijača i udara ga u glavu.

Iako je njegova konferencija za novinare otkazana, turnir je objavio saopštenje da nije naneo ozbiljnije povrede i da je 24-godišnji Grend slem šampion otišao na svoje društvene mreže kako bi uverio navijače da je dobro.

„Hvala vam na porukama zabrinutosti“, objavio je Đoković sinoć na Tviteru/X. „Ovo je bio nesrećan slučaj i dobro mi je da se odmaram u hotelu sa ledenim pakovanjem. Vidimo se u nedelju. #IBI24

Đoković je izgleda spreman za svoj naredni meč, zakazani susret trećeg kola sa nosiocem No. 29 Alehandrom Tabilom. Ne zna se da li će Đoković doneti kacigu na teren u nedelju.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.