Gde gledati Nadala protiv Huberta Hurkača: u koje vreme i TV kanal meča Mastersa u Rimu 1000

Gde gledati Nadala protiv Huberta Hurkača: u koje vreme i TV kanal meča Mastersa u Rimu 1000

Španac će se prvi put suočiti sa Poljakom, brojem 8 na ATP listi

TPosle dugotrajnog debija koji je trajao skoro tri sata, Rafael Nadal on je u drugom kolu Mastersa 1000 u Rimu. Po povratku u Foro Italiko, desetostruki šampion italijanskog turnira uspeo je da savlada belgijskog tenisera Zizua Bergsa, nešto što nije postigao od povratka konkurenciji. Bivši svetski broj jedan će imati Tvrd orah za razbijanje u Foro Italiku. Poljak Hubert Hurkacz, broj 9 na ATP rang listi, biće njegov protivnik u drugom kolu italijanskog takmičenja, poslednjeg testa uoči Rolan Garosa.

Gde gledati Nadala protiv Huberta Hurkača: u koje vreme i TV kanal meča Mastersa u Rimu 1000

Nadal, uživo

Bez presedana između njih dvojice, meč drugog kola biće prvi put da se dvojica igrača sastaju. Posle izuzetnog nastupa na Mutua Madrid Openu, gde je stigao do 16. kola, Nadal će se suočiti sa Hurkačom, Sedmi nosilac na turniru, koji izlazi iz propuštenog prvog kola u Monte Karlu i Madridu. Međutim, Poljak je uspeo da bude krunisan u Estoril, svoju prvu titulu na šljaci, a na svoje ime ima dve Masters 1000 titule: Šangaj (2023) i Majami (2021)

U koje vreme je Nadal – Hurkač drugo kolo Mastersa u Rimu 1000?

Igraće Rafael Nadal i Hubert Hurkač Subota, 11 maj ne pre 13:00, Vreme je za špansko poluostrvo.

Gde gledati Nadala – Hurkača u drugom kolu Mastersa u Rimu 1000 na TV-u?

Podudaranje između Rafa Nadal i Hubert Hurkač Može se pratiti na televiziji preko Movistar Plus+, u kanalu koji još nije definisan.

Gde pratiti meč između Nadala i Hurkača na internetu?

Sve što se dešava u meču Nadala i Hurkača možete pratiti onlajn na MARCA.com uz direktan prenos, hroniku, izjave protagonista, kao i sve ono što ovaj događaj na šljaci ima.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.