Đoković dobio flašu posle meča protiv Mouteta u Rimu

Đoković dobio flašu posle meča protiv Mouteta u Rimu

Incident je bio sreжan, kada je potpisivao autograme fanovima.

ISusret Novaka Đoković i Corentin Moutet u drugom kolu Mastersa 1.000 u Rimu imalo je kontroverzni epilog: kada se broj 1 povukao za Tunel za presvlačenje sobe primio Flaљu u glavu. Kontejner ga je udario u potiljak i napravio ranu Povrљna bez većih posledica.

Prema Efe, incident je bio fortuiti: Novak se povukao potpisujući autograme i slikajući se sa navijačima kada Jedan od njih se nagnuo predaleko da mu isdrži olovku i papir, sa posledicama koje Flaša vode mu je iskliznula iz ranca pobedivši Đokovića.

Srbin je otišao u Medicinske usluge, koji je dijagnostikovao da je u to bila površna rana, što je verovatno Neće ti trebati poeni suturing.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.