Novaka Đokovića pogodila flaša sa vodom posle pobede u prvom kolu u Rimu

Novaka Đokovića pogodila flaša sa vodom posle pobede u prvom kolu u Rimu

Gornji nosilac je izgleda povređen nakon što je flaša pala sa tribina i odbila mu se o glavu dok je potpisivao autograme posle pobede u uvodnoj rundi na Internazionali BNL d’Italia.

RIM, Italija—Pravo veče Novaka Đokovića na Internazionali BNL d’Italia završilo se bizarno i zabrinjavajuće kada je svet br. 1 pogodio bocu sa vodom koja je padala dok je pokušavao da izađe iz Kampo Centralea posle pobede u prvoj rundi.

Đoković je potpisivao autograme posle pobede nad Korentinom Moutetom, 6-3, 6-1 kada se činilo da je boca pala sa tribina i pogodila gornjeg nosioca u glavu, zbog čega se u bolovima trsio do temelja.

Dvadesetdevogodišnji Grend slem šampion ostao je savijen prema zemlji dok je obezbeđenje pregledalo flašu, koja je izgledala verovatno teže, raznovrsnije od nerđajućeg čelika, pre nego što je na kraju ispraćen sa Kampo Centralea.

Jedan navijač koji je snimao sesiju autograma uhvatio je trenutak kada je Đoković udaren kamerom i okačio ga na društvene mreže.

Nejasno je u kojoj meri je Đoković povređen, kao i kako bi to moglo da utiče na to da njegov turnir ide napred. Šestoplasirani šampion Rima trebalo bi u trećem kolu da se suoči sa nosiocem No. 29 Alehandrom Tabilom.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.