Đoković počeo da okleva u Rimu ali na kraju igra po svojoj volji protiv Mouteta

Đoković počeo da okleva u Rimu ali na kraju igra po svojoj volji protiv Mouteta

Svetski broj 1 će igrati u trećem kolu protiv Tabila

NOvak Đoković prešao iz snage u snagu na svom debiju na Rimski masters 1.000, u drugom kolu pobediti Francuza Konentina Moutet 6-3, 6-1. Svetski broj 1, koji nije igrao od poraza u polufinalu Monte Karlo pre Kaspera Rud, počeo lošom i neodlučnom igrom koja je Francuza dovela 1:3 u prednost. Onda je počeo da pronalazi način da razvije svoj najbolji tenis i izluđivao ga je, kao i totalno nadjačan, Temperamentan Francuski igrač, koji je povremeno igrao ‘upozorenje’.

Ali to je bila samo anegdota. Novak je na kraju igrao veoma dobro, terajući Mouteta na neuspešno A onda igranje na neki način Uvredljivo i kreativan, deli Pobednici i potpisivanje tačke podudaranja sa Veliki On volejom iz bekhenda sa poluvremena posle izvlačenja protivnika u mrežu. Novak će se sada suočiti sa čileanskim Alehandrom Particiju za mesto u 16. Pobednik tog meča će igrati protiv pobednika Cerundolo-Khachanov. Tabilo je pobedio Nemka Hanfmana 6-3, 7-6.

Najveće iznenađenje muškog žreba bio je trijumf Kecmanovic Koverte Rud 0-6, 6-4 i 6-4. Aleksandar Zverev pobedio je Australijanca Vukića 6- 0, 6-4; Dimitrov, 7-5, 6-4 za Nišioku; Fric, 6-3, 6-4 veteranu Fogniniju i mladom Brazilcu Tijagu Monteiru, 6-1, 6-3 za Džordana Tompsona.

Za sada, u ženskom žrebu, borbe Azarenka protiv Lineta 6-7, 6-4, 6-3 ili trijumfa Kenin protiv Onsa Džabeur 7-5, 2-6, 6-4, pored Sarinog Sorribes Pre Pavlyuchenkova.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.