Novak Đoković, zvezda Venus Vilijams u novoj Lacoste ‘Play Big’ kampanji

Novak Đoković, zvezda Venus Vilijams u novoj Lacoste 'Play Big' kampanji

Brend svoju poslednju kampanju naziva „moćnim pozivom na akciju“ koja prihvata „unutrašnju hrabrost svakog ambasadora u srcu ove kampanje“.

Novak Đoković i Venus Vilijams igraju veliko za Lakost. Sure-fire Hall of Famers su dva glavna lica nove oglasne kampanje brenda, koju Lacoste naziva „moćnim pozivom na akciju hvatanja širine uticaja ikoničnog krokodila, prihvatajući unutrašnju hrabrost svakog ambasadora u srcu ove kampanje, i nezaustavljivi duh pionirskog brenda modnog sporta“.

Đoković i Vilijams su uhvaćeni u predizbornoj kampanji „Igraj na veliko“ pozirajući sa upečatljivom aktivacijom prepoznatljivog simbola brenda od teniskog materijala. Vilijams je razigrano pozirala za svoje snimanje tako što je uletela u otvorena usta krokodila, noseći patike koje odgovaraju njenoj boji jezika, dok je đoković bez cipela uhvaćen kako se ležerno naslanja na otvorenu mašnu skulpture.

„Demonstrirajući smirenost, moć i neustrašivost koja ga je podstakla na do sada neviđene visine u tom sportu, Đokovićevo opušteno ponašanje ogleda se u njegovoj nenadmašoj dominaciji na terenu“, kaže brend o aktuelnom broju 1 ATP- a, dok se Vilijamsova „nepokolebljiva gracioznost i posvećenost izvrsnosti preslikavaju u njenom samouverenom stavu, koji simbolizuje moć

Pogledajte ovaj post na Instagramu

A post shared by Lacoste (@lacoste)

Đoković je ambasador brenda Lacoste od 2017. godine, s tim da je francuska linija nasledila Uniqloa na njegovom sponzoru na terenu. Vilijams se pridružila porodici Lacoste 2022. godine, a godinu dana kasnije njena linija odeće EleVen (koja je obustavila operacije ranije ove godine) lansirala je kolekciju kapsula sa brendom.

U intervjuu za *Harper’s Bazaar *o snimanju, Vilijams kaže da je Lacoste bio na ivici trenda „teniskog jezgra“ koji trenutno ima svoj trenutak pop kulture zahvaljujući holivudskom blokbasteru Izazivaиe i njena zvezda sa A liste, Zendaja, koja je uzdrmala teniski inspirisane poglede na crvenim tepihima širom sveta da promoviše film.

„Tenis nikada ne izlazi iz mode – uvek je u trendu!“, kaže ona. „Oduvek sam voleo da vidim ljude kako grle tenisko jezgro i ugrađuju ga u svakodnevni stil na svoj jedinstven način. Tenis je dugo bio na raskrsnici sporta i mode, a Lacoste je bio jedan od onih pionira koji su pomogli da se uzdigne sportsko-šik izgled“.

Pogledajte ovaj post na Instagramu

A post shared by Lacoste (@lacoste)

Đoković se u međuvremenu složio da je Lacoste na čelu globalne mode, ali inspiraciju uzima iz realnog ponašanja čuvenog simbola brenda.

„Kada vidim krokodila, to me podseća na Renea Lakosta, šta on predstavlja za naš sport, šta predstavlja za modu“, rekao je on. „Ali me podseća i na žestoku životinju grabljivica u divljini, a kada sam na terenu, moram da se pretvorim u taj skoro predatorski mentalitet.“

Pogledajte ovaj post na Instagramu

A post shared by Lacoste (@lacoste)

Đokoviću i Vilijamsu se u kampanji pridružuju još četiri ambasadora kampanje, koje je Lakost pozdravio kao „svaku inspirativnu ličnost na svom bespoštednom polju, a svaki od njih otelotvoruje drčnost, neograničenu kreativnost i samopouzdanje koje je sama suština Lakosta“.

Zvezda parova sa francuskim glumcem Pjerom Devedesetim; Južnokorejska pevačica i manekenka, Jeon So-mi; njen sunarodnik, glumac Ahn Hyo Seop; i kineski glumac, pevač i plesač Vang Jibo.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.