Pregled klađenja: Naomi Osaka protiv Darije Kasatkine, Rim

Pregled klađenja: Naomi Osaka protiv Darije Kasatkine, Rim

Četvorostruki Grend slem šampion je slabiji plej na koji želite da skočite.

Naomi Osaka će u nedelju, 12. maja, u 32. kolu u Internazionali BNL d’Italia u Rimu hteti da pobedi Dariju Kasatkinu. Ovo bi trebalo da bude jedan od najuzbudljivijih mečeva dana, pošto Osaka ponovo počinje da pronalazi svoj žleb. Četvorostruka Grend slem šampionka pobedila je Klaru Burel 7-6 (2), 6-1 u svom openu, a ona je to ispratila pobedom nad Martom Kostjuk 6-3, 6-2. Ta druga pobeda bila je veoma impresivna, pošto je Kostjuk bio jedan od najboljih igrača na svetu 2024. godine. Sada, Osaka će gledati da nastavi da pravi neke korake, i mislim da ima ono što je potrebno da pobedi Kasatkinu na šljaci.

Sposobnost Kasatkine da pogodi težak topspin i odbrani osnovnu liniju čini je teškom protivničkom na ovoj podlozi, a ona ima više raznovrsnosti od većine igrača na turneji. Njeno parče je još jedno efikasno oružje na glini. Ali Kasatkina još uvek može da se bori da izdrži. Njen prvi servis joj se izmiиe, i ima jedan od najgorih drugih servisa meрu najboljim igraиima na svetu. To nije ono što želiš protiv Osake, koja bi trebalo da bude u stanju da se gosti bilo kojom sekundom. A Osaka je još uvek sposobna da spusti glavu i drži je kada je njen red da servira. Dakle, sve prilike koje pobegnu od Kasatkine mogu da je urade.

Spori uslovi bi takođe mogli da budu upravo ono što je Osaki trenutno potrebno. Od povratka na turneju, pokret Osake nije bio tamo. Ali, ona trenutno ima viška vremena da dođe do lopti, a to je čini opasnijim igračem sa osnovne linije. I ako se samo drži odatle i ne servira užasno, imaće stvarno dobru priliku za pobedu. Zato mi se sviрa ideja da je uzimam za autsajdera.

Pik: Osaka ML (+120)

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.