Omladinski tenis se vraća u Ceutu sa U16 i U18 RPT kolo – Marca

Omladinski tenis se vraća u Ceutu sa U16 i U18 RPT kolo - Marca

Četrnaesti događaj u 2024. godini najstarijeg trening kola u španskom tenisu

Ilin godine ponovo, veličanstveni objekti Loma Margarita Tennis & Padel Club biće domaćin testova U16 i U18, u organizaciji Teniska federacija Ceuta i Profesionalni teniski registar koji odgovara XXIX RPT National Circuit – MARCA Young Promises U16 & Junior Cup U18 by Wilson, koji će se održati od 20. do 26. maja, uz podršku Autonomni grad Ceuta, od Ceutí Institute of Sports i od Kraljevska španska teniska federacija.

Registracija će se završiti sledećeg ponedeljka, 13. maja u 21h, a otvoreni su na novom sajtu nakon ovog linka https://torneos.icisports.org

Test će režirati Yasin Harrus i Noelija Sanиez Ponaљaжe se kao arbitar. Očekuje se da će učesnici doći iz različitih delova poluostrva.

Profesionalna registracija tenisa, najstariji i najveći promoter Juniorski tenis u Španiji, od 1995. RPT National Circuit – MARCA by Wilson koji će imati u svom XXIX izdanju 74 testa širom Španije, uz podršku Kraljevske federacije Љpanac tenisa i saradnje HdI, NH hoteli, NutriSport, ICI Sports University i APE deporte. Ove godine, više od 6.000 igraиa.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.