Koko Gauf se pridružuje Naomi Osaki u timu Kendrik u Drejkovoj svađi navodeći odbranu Serene Vilijams

Koko Gauf se pridružuje Naomi Osaki u timu Kendrik u Drejkovoj svađi navodeći odbranu Serene Vilijams

Druga teniska zvezda ušla je u četvrtak u sukob na Internazionali BNL d’Italia kako bi Kendrika Lamara očistila od Drejka u tinjajućem rep feudu.

RIM, Italija—Kendrik Lamar je zvanično na pauzi u svojoj svađi sa Drejkom, Koko Gauf se pridružuje koleginici teniskoj zvezdi Naomi Osaki u njegovom taboru u Internazionali BNL d’Italia.

„Znala sam da ćeš me ovo pitati zato što si pitala Naomi“, rekla je Gauf posle pobede u uvodnom meču na Foro Italiku nad Magdalenom Freš i nastavila da ponavlja neka od osećanja koja je Osaka izrazila u sredu.

„Da budem iskren, da, više volim Kendrikove pesme. Da, mislim da skoro svi koje znam naginju ka njemu. I ja volim Drejka kao umetnika. Ali, da, što se tiče rep bitke koja se vodi, rep govedine, mislim da definitivno Kendrik pobeđuje.“

Gauf je dodatno aplaudirao Kendrikovoj odbrani Serene Vilijams, za koju se šuškalo da se zabavljala sa Drejkom sredinom 2010-ih i da je uhvaćena poslovično zalutala od kanadskog repera još 2022. godine.

Pogledajte ovaj post na Instagramu

A post shared by Tennis (@tennischannel)

U Kendrikovoj numeri „Not Like Us“ objavljenoj 4. maja, upozorio je Drejka da „ne govori o Sereni“.

„Drejk je, kao, rastao Serenu tako da moram da idem sa Kendrikom“, dodala je. Kendrik ju je branio. Tako da, da, moram da idem sa njim.“

Čini se da je govedina na pauzi otkako je Drejk ispustio „The Heart Part 6“ 5. maja, ali ako, recimo, „Njujork tajms popkast“ traži lukave muzičke kritike od skupa elitnih sportista, ne gledajte dalje od Naomi i Koko.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.