Nadalovo razmišljanje o povratku u koje će se navijači Real Madrida zaljubiti: „Kada se to desi toliko puta…“

Nadalovo razmišljanje o povratku u koje će se navijači Real Madrida zaljubiti: "Kada se to desi toliko puta..."

Posle debija u Rimu, balearska teniserka je procenila ulogu Real Madrida u Ligi šampiona pošto se kvalifikovala za još jedno finale

LDa O povratku Real Madrida protiv Bajern Minhena i dalje se pričar. Dvostruki Joselu To je unelo belce u novo finale Lige šampiona i oni će se boriti za svoj 15. 1. juna u Londonu protiv Borusije Dortmund.

‘Autoritativni glas’ madridizma, Rafa Nadal, upitan je posle svog debi trijumfom na Mastersu 1000 u Rimu o povratku tima Karlo Anćeloti. Balearić teniser je ostavio prelep odraz koji je zabeležio Movistar Plus koji će sigurno zaseniti navijače Real Madrida.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.