Nikolás Sánchez, Kaitlin Quevedo i dubl Rincón-Turriziani, španske titule u ITF-Challenger nedelji

Nikolás Sánchez, Kaitlin Quevedo i dubl Rincón-Turriziani, španske titule u ITF-Challenger nedelji

Finale Jaume Munar, Migel Damas

MIza Mutua Madrid Opena, španski tenis je nastavio svoju aktivnost i za dve nedelje u kojima je Caja Mágica bio u centru pažnje, španski tenis Kategorije PromocijaPokupio je svoj deo pobeda.

U poslednjoj nedelji W100 turnira u Vizbadenu (Nemačka) viđeno je četvrtfinale Lejera Rosemary. U W25 santa Margerita di Pula (Italija), Andrein finale Lazarus. Na W35 Jecla (Španija), Noelijino četvrtfinale Bouzo i Lucija Kortez i Olgin dubl semis Parrés.

Na W35k u Hamanetu (Tunis), Katlinina titula u dublu Quevedo (prvi u specijalnosti, zajedno sa Japancem Ikumi Jamazakijem). A na W35 u Boka Ratonu (Florida, SAD), Ališin dubl finale Kovaи.

Na MUŠKOM ITF kolu, na M25 u Santa Margeritu di Pula (Italija), Karlos u singl finalu i polufinalu dublova Sanиez. Na M25 od Sabadell, titula Nikola, Sanиez (11. u karijeri), Migelovo finale Dame (6-4 4-6 6-3), Daniel semis Uglu i Oriolove odaje Kamen. U dublu, titula za Rincóna i Alehandra Turriziani (Rincónov sedmi, Alehandrov prvi zajedno i Alehandrov prvi) i Davidovo finale Perez. U M15 u Antaliji (Turska), Maksovo polufinale Alcalá.

Na čelendžeru, najbolji Španac je došao sa 175 u Aix Provence (Francuska), sa Žumeom u pojedinačnom finalu Munar (njihov najbolji rezultat u godini). I završili smo u WTA 125 od Lleida (Španija), polufinale Guiomara Maristany.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.