U koje vreme Nadal igra protiv Zizu Bergsa: gde gledati i TV kanal meča Mastersa u Rimu 1000

U koje vreme Nadal igra protiv Zizu Bergsa: gde gledati i TV kanal meča Mastersa u Rimu 1000

Španac se suočava sa teniserom sa samo devet ATP pobeda u celoj karijeri

Rafael Nadal, koji nije odigrao četiri meča na istom turniru od Us Opena 2022. godine, vraća se takmičenju u Rimu posle izuzetnog nastupa na Mutua Madrid Openu, gde su stigli do 16. kola.

Devet dana posle meča protiv Čeha Jirži Lehecka, Španac će se u četvrtak u Rimu suočiti sa Belgijancem u prvom kolu Mastersa 1000 Zizou Bergs, teniser sa tako oskudnim rekordom da tokom karijere ima samo devet pobeda na ATP turnirima. Šta više, nikada nije bio u Top 100 na svetskoj rang listi – najbolja pozicija mu je 103.

U koje vreme Nadal igra protiv Zizu Bergsa: gde gledati i TV kanal meča Mastersa u Rimu 1000

U koje vreme je Nadal – Zizou Bergs prvo kolo Mastersa u Rimu 1000?

Rafa Nadal i Zizou Bergs će igrati ovo Četvrtak, 9. maj na centralnom terenu Foro Italika od 13:00 (vreme španskog poluostrva).

Gde gledati Nadala – Zizu Bergs u prvom kolu Mastersa u Rimu 1000 na TV-u?

Meč između Rafe Nadala i Zizu Bergsa možete pratiti na televiziji preko Movistar Plus+, u kanalu koji još nije definisan.

Gde pratiti meč između Nadala i Bergsa na internetu?

Sve što se dešava u meču Nadala i Bergsa možete pratiti onlajn na MARCA.com sa emisijom uživo, hronikom, izjavama protagonista, kao i svime što je na šljaci.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.