Naomi Osaka je tim Kendrika usred Drejkove svađe, nada se još staza u Rimu

Naomi Osaka je tim Kendrika usred Drejkove svađe, nada se još staza u Rimu

Nekadašnji svet br. 1 sluša rep goveđu predstavu od kada je eksplodirala još u aprilu, pružajući nezaboravnu muziku za njenu Internazionali BNL d’Italia pripremu.

RIM, Italija – Kada nije na teniskom terenu, Naomi Osaka se retko viđa bez svojih Beats slušalica, a vatreni ljubitelj muzike imao je mnogo toga da kaže o zavadi Kendrika Lamara-Drejka koja trenutno preplavljuje talase.

„Muziko-mudro, zaista sam se dobro hranila ovom govedinom Kendrika i Drejka“, rekla je ona Prakašu Amritraju tokom posete Teniskom kanalu Lajv Desk u Internazionali BNL d’Italia.

Naime, četvorostruka Grend slem šampionka delovala je daleko više zainteresovano za razbijanje govedine nego za opining onoga što je bilo ključno za njenu pobedu u prvom kolu nad Klarom Burel na Kampo Centraleu.

„Znate, ja sam pacifista. Ja sam neutralna žurka“, našalila se u početku kada su je pitali da bira između Kendrika i Drejka.

„Međutim, Kendrik je ispustio malo toplote te poslednje pesme. Poslednja pesma je neverovatna, i odsviиao sam je kako hoda po terenu. Trenutno mislim da Kendrik dobro radi svoj posao.“

Pogledajte ovaj post na Instagramu

Objava koju deli 大坂なおみ 🇭🇹🇯🇵 (@naomiosaka)

I dok zavada datira više od decenije, napred-nazad je postalo intenzivnije u poslednjih mesec dana, što je kulminiralo duelnim diss numerama, „Not Like Us“ (Kendrik) i „The Heart Part 6“ (Drejk).

„Tehnički, Kendrik je ispustio tu pesmu, onda je Drejk ispustio ‘The Heart Part 6’, tako da bi tehnički Kendrik mogao da ispusti još dve ako bi hteo“, ohrabrio je Osaka.

„Pošto sam fan Kendrika, odavno nisam dobio toliko Kendrikovih pesama! Ako želi da nastavi da pada…“

Osaka je ispustila dosta sopstvene vrućine u svojoj prvoj poseti Foro Italiku od kada je rodila ćerku Šai: otresla je tesan uvodni set da bi pobedila Burela, 7-6 (2), 6-1 i rezervisala susret drugog kola sa no. 19 nosiocem Martom Kostjuk.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.