Kristina Buksa izgubila meč loptu i pala na prvu u Rimu

Kristina Buksa izgubila meč loptu i pala na prvu u Rimu

Masarova i Sorribes će takođe doći u igru

CRistina Bucsa, pobednik u dublu Mutua Madrid Open sa Sarom Sorribes, izgubio prvi krug WTA 1 000 Rim protiv ruskinje Eline Avanesyan 6-7 (3), 6-0, 7-5. Kantabrijska teniserka nije uspela da iskoristi meč loptu.

Bucsa je imao 5-3 Prednost u trećem setu, ali nije mogao da dobije meč po povratku. Imao je Podudaranje lopte servirao za 5:4 ali nije uspeo da se prebroji i pretrpeo je novi brejk. Uspeo sam da sačuvam Tri meč poenima, ali je na kraju izgubio posle dva i po sata igre.

U sredu, Sara Sorribes, protiv Argentine Nađa Podoroska, i Rebeka Masarova, protiv Rumuna Irine Kamelije Begu. Paula Badosa Veж je u drugoj rundi.

Sorribes i Bucsa ne osporavaju, kao što su najavili u Madridu, Duplo ovog turnira. Sorribes ne učestvuje u ovom žrebu i Bucsa će to učiniti zajedno sa Mađarima Bondar.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.