Iga Swiatek reviews Taylor Swift’s „The Tortured Poets Department“ in Rim

Iga Swiatek reviews Taylor Swift's "The Tortured Poets Department" in Rim

Premijera Hologic WTA turneje Swiftie iznela je svoje mišljenje u poslednjem pokušaju pevačice, izlečila je sopstvenu plejlistu sa dvostrukog albuma od 31 pesme uoči Internazionali BNL d’Italia.

RIM, Italija—Swifties se okupljaju: Iga Swiatek ima razmišljanja o Odeljenje izmučenih pesnika.

Svetska devojka sa brojem 1/Elle Poljska iznela je svoje mišljenje o duplom albumu Tejlor Svift od 31 pesme, koji je pao usred Swiatek-ove Porsche Tennis Grand Prix kampanje.

„Odmah sam je poslušala posle Štutgarta“, potvrdila je ona na svojoj konferenciji za novinare internazionali BNL d’Italia Media Day.

„Sviđa mi se. Rekao bih da ima, recimo, sedam pesama koje mi se zaista sviđaju.“ Napravio sam spisak numera od svih njih. Znam da Tejlor ne bi odobravao da slušam samo neke od njih, ali ja imam svoje izbore.“

Swiatek je bio kritičan prema Ponoći, Swiftov album za 2022. godinu koji je na kraju osvojio veliku nagradu na 66.

„Osećam se kao da su reči toliko komplikovane da se više fokusirala na to nego na samu muziku“, promumlala je ona TTPD tek što je osvojila svoju 20. „Manje je maka. Nema mnogo batina ili šta već.

„Osećam da se melodija nekako prilagođava rečima, ako znate na šta mislim… Ali mi se sviрa. Totalno drugačiji vajb od Ponoći.”

Pogledajte ovaj post na Instagramu

A post shared by Iga Świątek (@iga.swiatek)

Među njenim favoritima, Swiatek je navela „So Long, London“, „The Alhemičar“, „The Albatross“, „Fortnight (featuring Post Malone)“, „Florida!! (u kojoj su Florens i Mašina)“ i „Kloi…“

„Kloi Sem Markus nešto“, završi ona, dajući preventivno izvinjenje pravo pred kamerom.

„Sada ću dobiti mržnju što se ne sećam titula i nisam pravi Svifti. Ћao mi je, momci. Nisam najbolja vrsta Sviftija, ali… Ne osuрuj me!“

Zaista, Swiatek, koji se još uvek nada da će prisustvovati The Eras Tour u 2024. godini, najbliži je ženskom tenisu koji ima Svift kada je u pitanju pružanje plodne izvrsnosti: dolaskom na sedmi WTA 1000 turnir u sezoni, četvorostruki Grend slem šampion je već osvojio tri.

Kao prvoplasirana u Rimu, cilja još jednu „Fortnajt“ za pamćenje, otvarajući meč protiv Amerikanke Karoline Dolehide ili kvalifikantkinje.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.