FOTOGRAFIJE: Met Gala 2024 u centru pažnje ‘Čelendžera’ zvezde Zendaja, Marije Šarapove i sestara Vilijams

FOTOGRAFIJE: Met Gala 2024 u centru pažnje 'Čelendžera' zvezde Zendaja, Marije Šarapove i sestara Vilijams

Tenis je bio živ i zdrav na godišnjoj modnoj manifestaciji zahvaljujući ikoničnoj mešavini sadašnjih, bivših i „glumačkih“ igrača.

Mudra žena je jednom rekla, „To je moda… to je moda!“

Takav je zaista bio slučaj na Met Gali 2024. godine, a ne malim delom zbog preuzimanja tenisa koje se odigralo na crvenom tepihu i unutar godišnje modne manifestacije.

Tenis i stil su išli ruku pod ruku datirajući još iz vremena modne ikone Teda Tinlinga, i dok su brojni teniseri napravili svoj red u svom najboljem izdanju, ovogodišnji izlazak je imao dodatnu crtu slavnih zahvaljujući Izazivaиe Zvezda Zendaya.

Venus Vilijams blistala je na Met Gali 2024.

Venus Vilijams blistala je na Met Gali 2024.

Sestre Vilijams Venus i Serena i Marija Šarapova napravile su skoro godišnji boravak na Gala večeri, tumačeći temu „Uspavane lepotice: Moda koja se ponovo budi“.

Serena, bivša zadrugarka Met Gale, čuveno je najavila svoju drugu trudnoću na prošlogodišnjem događaju.

Serena, bivša zadrugarka Met Gale, čuveno je najavila svoju drugu trudnoću na prošlogodišnjem događaju.

Svi smo bili budni i zdravi nakon što smo videli Venus i Serenu u sjaju i zlatu, odnosno Šarapovu u teniskoj loptici Eleganza.

Serena je poznato najavila svoju drugu trudnoću na prošlogodišnjem događaju, a u ponedeljak je nastavila da okreće glave.

Marija Šarapova u "teniskoj loptici" u grafikonu.

Marija Šarapova u „teniskoj loptici“ u grafikonu.

Ona nije teniserka, ali je odigrala jednu u hit filmu: Zendaya je ukrala šou uz asistenciju elegantnog partnera u dublu Law Roacha, prikazujući višestruki izgled na crvenom tepihu.

Taši Dankan u kući: Zendaya pravi dramatičan ulaz na Met Galu 2024.

Taši Dankan u kući: Zendaya pravi dramatičan ulaz na Met Galu 2024.

Zendaya je tokom promocije filma sa teniskom tematikom pokazala eksplicitnije sportske izglede, ali se odlučila za još začaranu princezinu temu za svoj izgled:

Zendaya pokazuje drugi pogled u znak poštovanja prema temi "Uspavane lepotice".

Zendaya pokazuje drugi pogled u znak poštovanja prema temi „Uspavane lepotice“.

Šarapova se dosta zabavila kada je žurka počela, snimio je kolektivni selfi video sa Venus i Serenom, na koje je naletela odvojeno tokom cele večeri.

Pazite, Masters 1000s: Met Gala je možda samo nezvanični peti Slem.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.