Teniska akademija El Kortijo uspešno je ugostila RPT – Marca

Teniska akademija El Kortijo uspešno je ugostila RPT - Marca

Jedanaesto kolo najstarijeg trening kola u španskom tenisu

LObjekata Teniska akademija El Kortijo u Gran Kanariji uspešno su bili domaćini testova U16 i U18 koji odgovara XXIX RPT National Circuit – MARCA Young Promises U16 & Junior Cup U18 by Wilson, u organizaciji Profesionalni teniski registar uz podršku La Reala Federacije Špansko prvenstvo u tenisu.

Testove je režirao Acaymo Medina sa Mikelom Nunjez, kao arbitar. Rezultati su bili sledeći:

Kategorija Mlada obećanja U16

U muškom kadetu, Marc je pobedio Navarrese (2) ko je osvojio Džoela Toral (1) по 5/7, 7/5 i 6/3.

U ženskoj kategoriji, Marija Matematiku pobedi Danijelu Fernandez (1) za 7/5 6/7 6/1.

Juniorski kup ispod 18 kategorija:

U trci za juniore, Saul je pobedio Pacheco (1) Rodrigo Ledesma (8) za 6/2 6/1.

U ženskoj kategoriji, Viktorija Vidal pobedila Irenu Zrak (1) za 6/1 6/0.

Profesionalni teniski registar, najstariji i najveći promoter Juniorski tenis u Španiji, od 1995. RPT National Circuit – MARCA by Wilson koji će imati u svom XXIX izdanju 74 testa širom Španije, uz podršku Kraljevske federacije Љpanac tenisa i saradnje HdI, NH hoteli, NutriSport, ICI Sports University i APE deporte. Ove godine, više od 6.000 igraиa.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.