Arjana Sabalenka ima urnebesnu nezgodu sa tortom dok slavi 26. rođendan

Arjana Sabalenka ima urnebesnu nezgodu sa tortom dok slavi 26. rođendan

Ali u međuvremenu, u Rimu, Ons Džabeur je oteo neki kvalitetan jedan-jedan-jedan put sa Sabalenkinom „turističkom srodnom dušom“ Paulom Badosom.

Poslednjeg dana 25.

Prvi dan njene 26. godine samo je dodao uvredu povredama: Pokušaj da ponovo napravi nedavni „Kuc, kuc, rođendan mi je“ TikTok trend gde korisnici pokazuju kako slave, Sabalenka je pokušala da pokaže slatku poslasticu u koju se upuštala, samo da bi joj skliznula sa tanjira pred kamerama na njen veliki šok.

Dvostruki šampion Australijan opena je, na njenu zaslugu, sve preuzeo u hodu.

„26 je odlično počelo“, napisala je ona u natpisu posta, zahvalivši se fanovima na rođendanskim željama, pored namigujućih lica.

Pogledajte ovaj post na Instagramu

A post shared by Aryna Sabalenka (@arynasabalenka)

Ali, ako to nije bilo dovoljno, Sabalenka će takođe morati naporno da se pomuči kako bi povratio naklonost svoje „tur soulmate“ Paule Badose kada krene u Rim, pošto su Badosa i Ons Džabeur u ponedeljak provalili malu šalu na njen račun kada su njih dvoje podelili praksu za početak Internazionali BNL d’Italia.

„Arjana, ne znam gde je“, opremio se Džabeur tokom pauze za vodu u paru. „Još uvek slavi rođendan!“

Prošle nedelje u Madridu, gde je prvi put ove godine pobedila u mečevima iza leđa, dobrodušni Džabeur se našalio da je ona „psiholog“ u dugogodišnjem prijateljstvu Badose i Sabalenke, nakon što je Sabalenka prethodno džabeura nazvala svojim „bestijem“ da ide zajedno sa Badosom „srodnom dušom“.

„Volim oba, očigledno“, rekao je Džabeur. „Mislim da Arjana i Paula imaju vezu sa modom: ‘Nosila sam ovo, nosila sam to, kupila sam novu torbicu’, i idem na pravu stvar. Šta vam treba? Hajde da večeramo. Oni su neverovatno fini ljudi.“

Međutim, sve to neće mnogo učiniti da odvrati Sabalenku ljubav prema Rimu, koji je nazvala jednim od omiljenih turnira. Nadala se da će umiriti i slomljeno srce u Madridu, sa svim poznatim italijanskim kulinarskim zadovoljstvima.

„Prvo što mi padne na pamet, spremna sam za testeninu“, rekla je ona u subotu u Madridu, smejući se. „Pasta, pica, i mnogo sladoleda.“

„Nemamo mnogo vremena da se opustimo, uživamo ili pijemo“, nastavila je ona na brzom preokretu između dva WTA 1000 događaja. „Imam još nekoliko dana da se oporavim, da uživam u Rimu, da uživam u ovoj neverovatnoj testenini i pici i svemu onome što nisam u stanju da jedem tokom turnira.

„Ali sam uzbuđena. To je jedan od mojih omiljenih turnira. To je tako lep objekat i prelep grad. Volim Rim i uzbuđen sam što ću se vratiti tamo.“

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.