Karte za finale Dejvis kupa su sada u prodaji

Karte za finale Dejvis kupa su sada u prodaji

Španija će početi u Valensiji protiv Francuske, Češke i Australije

LOdbrojavanje do Grupna faza od Finale Dejvis kupa 2024. u Valence je počeo danas prodajom karata za utakmice koje će se održati od 1Septembar 0-15 u paviljonu Fuente de San Luis. Španija, Francuska, Češka i Australija, aktuelni drugoplasirani, boriće se za dva mesta u Finalnoj osmici, koja će odlučiti šampiona i koja će biti održana u novembru u Malage od 19-24 novembar.

Španski tim, u kome se prisustvo Karlosa ne može isključiti Alkaraz ili Pavlovu Carreño Ukoliko mu oporavak od povrede bude na pravom putu, suočiće se 11. septembra (16:00) Češka, 13-og (16:00) u Francusku i 15-og (11:00) do Australija. Sa Česima, na primer, Jirži može da se poravna Lehecka, Nadalov dželat u Madridu, Tomas Mačak i Jakub Mensik; sa Francuzima, Ugo Humbert, veteran Adrian Mannarino ili up-and-coming Arthur Filovi i sa Australijancima, Aleksom od MinaurJordan Tompson i prisustvo nepredvidivog Nika se nikada ne može isključiti Kirgios. Komplikovan zadatak za Davidov tim FererNaravno.

Ostatak rasporeda biće Australija protiv Francuske (10. septembar), Australija-Češka (12) i Francuska-Češka (14). Svi mečevi će početi od 16:00.

Cene karata se razlikuju između €23 i €110. Tu su i kombinacije paketa za gledanje svih kvalifikacija istog tima i navijači sa licencom federacije od RFET-a dobijaju popust od 10%. Karte se mogu kupiti na CopaDavis.com

Felisijano López, direktor finala Dejvis kupa, rekao je: „Grupna faza 2023. u Valensiji je bila neverovatna: nivo tenisa je bio svetske klase i doživeli smo naelektrisanu atmosferu. Nadam se nečem sličnom ove godine. Nema ništa bolje nego videti najbolje igrače na svetu kako daju sve od sebe za svoje zemlje na ovom fantastičnom takmičenju.“

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.