Naomi Osaka se pridružuje Angel Reese i Sha’Carri Richardson u novoj Beats by Dre ad kampanji

Naomi Osaka se pridružuje Angel Reese i Sha'Carri Richardson u novoj Beats by Dre ad kampanji

Sportisti sijaju u promotivnim materijalima za novu Beats Solo 4 liniju, koji preuzimaju uticaje iz svojih sportova.

Naomi Osaka jaše sve samo ne solo u novoj kampanji za oglase, kao jedno od trio poznatih lica upravo objavljenih Beats by Dre Solo 4 slušalica i bežičnih bubnih opna.

Košarkaš Anhel Reese i svetska zvezda u stazi Ša’Kari Ričardson pridružuju se Osaki, koja je sponzor brenda od 2020. godine, kao lice najnovijeg lansiranja, koje je opalo tokom vikenda. Za prateći fotošop, svaka atletičarka je bila uparena sa uticajima iz svog sporta, a Osaka služi – bukvalno – u najupečatljivijim reklamama, dok je nosila pletenu crnu suknju i par karakterističnih, prenaduvnih bežičnih slušalica.

U ostalim snimcima, Osaka se može videti kako pozira sa reketom zagrljenim na grudima, a u prvom planu sedi na klupi u parku sa korpom teniskih loptica.

Pogledajte ovaj post na Instagramu

Objava koju deli 大坂なおみ 🇭🇹🇯🇵 (@naomiosaka)

Osaka je pristupila snimanju sa Cloud Pink kolori novih slušalica, koje se prodaju za 199 dolara, i Providnom crvenom bojom bubnih opna, koje se prodaju za 79,99 dolara.

Ona je poklila o novoj kampanji kada ju je otkrila na svojim kanalima na društvenim mrežama, a svežu kolekciju nazvala je „najslađim slušalicama“.

Četvorostruka osvajačka Grend slem titule prethodno je glumila u Beats’s „Flex That“ kampanji na početku njihove saradnje, koja je najavila kako je našla svoj glas van terena, a svoju ulogu u oglasu je reprizirala dve godine kasnije za Beats Flex liniju slušalica u ušima.

Pogledajte ovaj post na Instagramu

A post shared by Beats by Dre (@beatsbydre)

Poznata po tome što je nosila slušalice kada hoda po terenu pre svojih mečeva, ljubitelji tenisa možda neće morati dugo da čekaju da vide Kako Osaka ljulja svoj najnoviji par na turniru. Ona nastavlja svoj povratak na glineni teren na Internazionali BNL d’Italia u Rimu ove nedelje, i privukla je Francuza Klaru Burel, svetsku broj 45, u uvodnoj rundi.

Predstava u glavnom žrebu u Rimu počinje u utorak.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.