‘Nemoj da se smeješ!’ Andreeva, Fric, Korda, Džabeur, Grešnik i još mnogo toga isprobajte jednoruki bekhend

'Nemoj da se smeješ!' Andreeva, Fric, Korda, Džabeur, Grešnik i još mnogo toga isprobajte jednoruki bekhend

Kolektivne napore grupe obradovala je jedna od najpoznatijih jednoručnih igara, Karla Suarez Navaro.

Izveštaji o propasti jednorukih bekhenda su u velikoj meri preuveličani… Moћda.

Ove nedelje na Mutua Madrid Openu, neki od najboljih dvorukih bekhenda ovog sporta uzeli su jednu ruku i preuzeli izazov da izvrše ulimate vruć pogodak. Ali od Mira Andreeve i Ons Džabeura, do Tejlora Frica i Dženika Grešnika, samo jedan bi mogao da bude br. 1.

„Ne smejte se, jer nisam dobar u tome“, počinje šampion Australijan opena Grešnik nakon što je zveckao nekim od najboljih jednosmernika igre. I nakon što je pucao (bukvalno), Italijan je imao prikladan odjavu.

„Šta mogu da uradim bolje?“

Pogledajte ovaj post na Instagramu

Objava koju deli #MMOPEN (@mutuamadridopen)

Drugi, tačnije Fric i njegov sunarodnik Ben Šelton, pretvorili su takmičenje u drugo takmičenje. Dok je Šelton impresionirao Frica raketom niz liniju, stariji Amerikanac je bio uveren da će mu doslednost osvojiti titulu najboljeg američkog jednoličnog.

„Hoćeš da kažeš da bilo koji dvoruki bekhend bolje pogađa jedan od toga?“ Fric je izazvao u klipu, pre nego što je uzeo komentare da preda krunu američkih jednosmernih ljudi Sebastijanu Kordi, nazivajući njegov moždani udar nesigurnim za posao „čistim af“.

„Nisam bio upoznat sa vašom igrom“, našalio se Fric sa Kordom, koji je nastavio da pita Stena Vavrinku da li je vreme da on izvrši zamenu puno radno vreme.

Napori su možda pomogli u američkoj nedelji otkrovenja u Madridu u dublu, gde su on i Australijanac Džordan Tompson jurišali na titulu rušenjem četiri nosioca, uključujući broj 1 Metjua Ebdena i Rohana Bopanu.

Pogledajte ovaj post na Instagramu

A post shared by Sebi (@sebastiankorda)

Bez obzira na pristup, kolektivne napore grupe obradovala je jedna od najpoznatijih jednoručnih igara, Karla Suarez Navaro.

„Nije loše“, otkrio je Španac pišući u komentarima.

I bilo je očigledno da je ikonični pogodak Suareza Navara još uvek promašen, kako od strane fanova, tako i od strane njenih vršnjaka.

„Tvoj je bio tako dobar!“ Odgovorila je Darija Savil. „Nedostaje mi.“

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.