Paula Badosa objavila da su ona i Stefanos Tsitsipas okončali svoju romantičnu vezu

Paula Badosa objavila da su ona i Stefanos Tsitsipas okončali svoju romantičnu vezu

„Podelili smo putovanje ispunjeno ljubavlju i učenjem i kao prijatelji sa ogromnim uzajamnim poštovanjem sada biramo da idemo napred sopstvenim putevima“, rekla je ona.

Reci da nije tako, Tsitsidosa: Romansa izmeрu Paule Badose i Stefanosa Tsitsipasa je gotova. Španac je u nedelju objavio u saopštenju objavljenom na društvenim mrežama da se jednogodišnja veza ovog para završila „prijateljski“, kao i da „biraju(ing) da idu napred (svojim) sopstvenim putevima“.

Badosa i Cicepas su se prvi put spojili sa terena prošle godine, a njihova vrtložna romansa bila je ispunjena mnogim javnim trenucima visokog profila, od pokretanja njihovog zajedničkog Instagram naloga koji je zvanično stavio njihovu vezu u oči javnosti i glumio u zajedničkom fotošopu teniskog i lifestyle fotografa Radke Leitmeritz, do toga da postaju česte nameštaljke na terenu

Doduše, poslednje ažuriranje njegovih društvenih mreža bilo je ono koje su fanovi bez sumnje bili nezadovoljni kada su videli.

„Posle pažljivog razmatranja i mnogih negovanih zajedničkih trenutaka, Stefanos i ja smo odlučili da se prijateljski rastanemo“, napisao je Badosa. „Podelili smo putovanje ispunjeno ljubavlju i učenjem i kao prijatelji sa ogromnim uzajamnim poštovanjem sada biramo da idemo napred svojim putevima.“

Dok se Badosa borila sa povredama koje su pomutile budućnost njene teniske karijere još od prvih dana njihove veze, Cicipas je ostao nepokolebljiv u svojoj podršci njoj, kako javno tako i privatno.

„To stvara teško vreme ne samo za Paulu, nego i za mene, takođe, što moram da budem tamo i nastavim da je guram da se nekako osuši i skoči nazad na teren“, rekao je Cisipas u Indijan Velsu. „Sa moje strane, pokušavam da pronađem prave reči i prave stvari da kažem. … „Tu sam koliko god mogu da nastavim da činim da se oseća dobro što smo bar zajedno i pokušavamo da nađemo rešenje zajedno.“

Ta podrška se verovatno neće završiti: Badosa je u svojoj izjavi dodala da će se, iako par više nije par, i dalje bodriti kao prijatelji.

Par je u poslednjih godinu dana uglavnom bio nerazdvojan van terena jer su se oboje podržavali kroz nedaće.

Par je u poslednjih godinu dana uglavnom bio nerazdvojan van terena jer su se oboje podržavali kroz nedaće.

„Zahvalni smo na podršci našim prijateljima, porodici i svima koji su bili deo naše priče“, nastavio je Badosa. „Dok prelazimo u ovo novo poglavlje našeg života, nastavljamo da želimo jedni drugima samo najbolje u svim našim poduhvatima. Ljubazno vas molimo za privatnost tokom ovog vremena, i zahvaljujemo vam se na razumevanju i poštovanju.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.