Paula Badosa objavila raskid sa Tsitsipasom

Paula Badosa objavila raskid sa Tsitsipasom

Par se razdvaja posle godinu dana zajedno

PBadosa iznenađuje putem svojih Instagram priča nakon što je objavila da je raskid sa Stefanosom Cecipasom. Trendi teniski par se razdvaja posle godinu dana zajedno u kojima su oboje želeli otvoreno da pokažu svoju vezu putem svojih društvenih mreža.

Upravo na ovaj način španska teniserka je želela da kroz ovu poruku najavi razdvajanje sa Grkinje: „Nakon velikog razmatranja i mnogih dragocenih trenutaka zajedno, Stefanos i ja smo odlučili da se prijateljski rastanemo. Delili smo put pun ljubavi i učenja, i sada, kao prijatelji sa velikim poštovanjem, odlučujemo da idemo svojim putem.“

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.