Mutua Madrid Open danas: nameštaljke, vreme početka i redosled igre 5.

Mutua Madrid Open danas: nameštaljke, vreme početka i redosled igre 5.

Poslednji dan turnira u Madridu

IMutua Open de Madrid stiže do poslednje deonice ovog vikenda sa Zavrљi u svojim glavnim kategorijama.

Posle eliminacije Od Alkaraza i Nadala, naj reprezentativnijih španskih lica na turniru, reprezentaciju lokala imaće u dublu, a španski par Bucsa i Sorribes u ženskom žrebu kvalifikovali su se za veliko finale

Nameštaljke i redosled igre danas, 5. maja, na Mutua Madrid Openu

Staza Manolo Santana

  • Startuje ne ranije od 15:30: finale ženskog dubla Krejčikova-Siegemund VS Bucsa-Sorribes
  • Startuje ne ranije od 18:30, finale muškog singla>: Rublev – Aliassime

Gde gledati Mutua Madrid Open

Mutua Madrid Open možete pogledati na televiziji preko Teledeporte i RTVE Play platforma, kao i da bude dostupan na Movistar Plus+.

Sve što se dešava na turniru možete pratiti online na MARCA.com, uz direktan prenos utakmica, hronike, izjave protagonista i sve detalje događaja na šljaci.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.