WTA odaje počast Garbinje Muguruzi i daje joj sliku sa njenim najvećim uspesima

WTA odaje počast Garbinje Muguruzi i daje joj sliku sa njenim najvećim uspesima

Španska teniserka zvanično je okačila svoj reket 20 aprila

GArbinje Muguruza se u subotu vratila u Caja Mágicu, i da ne igra tenis. Španska igračica, koja se zvanično penzionisala 20.

Iskorišćavajući svoje prisustvo na turniru u kategoriji 1000, WTA je želela da joj oda počast i priredila joj je remi sa velikim uspesima u oba singla (10 titula) i dublu (pet titula).

Ne treba se setiti da je Garbi bio drugi Španac koji se popeo na svetski broj 1 na ženskom kolu, što je drugo mesto Arantxa Sánchez Vicario.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.