RPT – MARCA Kolo stiže na Akademiju Huan Karlos Ferero

RPT - MARCA Kolo stiže na Akademiju Huan Karlos Ferero

Događaj broj 13 najstarijeg kadetskog kola u Španiji

LVeličanstveni objekti Ferrero Tennis Academy će biti domaćin, još jednom, testova U16 i U18 koji odgovara XXIX National Circuit RPT – MARCA Young Promises U16 & Junior Cup U18 by Wilson, koji će se odigrati iz 13-19 maj (preliminarne faze 11 i 22) uz podršku Kraljevska španska teniska federacija i Teniska federacija Valensijske zajednice.

Datum zatvaranja registracije završiće se sledeće godine. Ponedeljak, 6 maj u 9 uveče, i može se izvršiti preko novog sajta: https://torneos.icisports.org

Huan Karlos Ferero (ATP #1) je bio Viktor prvog izdanja RPT Circuit – MARCA U16 koji je održan u Madridu 1996. Akademija Konjići To je oduvek bila referenca u Formaciju igrača širom sveta, a sada uživa u svom najboljem trenutku posle Karlosa Alkaraz će stići do br. 1 u ATP- u. Tokom nedelje svi učesnici će moći da uživaju u Karlosovi treninzima Alkaraz i Huan Karlos Ferero u pripremi za Rolan Garos.

Pored toga, 17-19 maj U istim objektima Ferrero Teniske Akademije, drugačije Kursevi obuka za Instruktori tenisa i treneri Nivo 1, Nivo 2 i Sveobuhvatni kurs, uz profesionalnu sertifikaciju iz Profesionalna registracija tenisa, koju će naučiti Luis Mediero, Predsednik i osnivač RPT-a. RPT kurseve i kvalifikacije je odobrila i priznala Kraljevska federacija Љpanac Tenis.

Profesionalni teniski registar, najstariji i najveći promoter Juniorski tenis u Španiji, od 1995. RPT National Circuit – MARCA by Wilson koji će imati u svom XXIX izdanju 74 trke u Španiji, uz podršku Kraljevske federacije Љpanac i saradnju sponzora kao što su HdI, NH hoteli, NutriSport, ICI Sports University i APE deporte. Ove godine, više od 6.000 igraиa.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.