Muzika alirona već zvuči blisko

Muzika alirona već zvuči blisko

Real Madrid bi mogao da osvoji još jednu titulu LaLige na ovaj meč

Il Real Madrid Suočava se sa svojim prvimPodudaranje lopte‘. Ove subote bi mogli da budu šampioni lige, mada bi to uradili u Odloženo, jer u svakom slučaju treba sačekati ishod Barseloni U Đirona. To što nisam mogao da slavim uživo na terenu odstupa od magnetizma trenutka, ali danas se to poklopilo ovako (insistiram: ako se desi).

U svakom slučaju, VAR nas je već navikao na odlaganje slavlja ili razočarenja. Više ne slavite niti se obeshrabrujete kada lopta uđe ili udari u ruku odbrambenog igrača, već kada se, nekoliko minuta kasnije, sudija okrene nakon što pogleda u ekran i duva rukom u pištaljku. Istina je da Najvažnije je da proslavimo, Tako da nije bitno da li ovo moћe da se desi pet minuta, pola sata ili dva sata kasnije, kao љto moћe da bude. A ako ne bude ove subote, neće još dugo doći. Muzika alirona zvuиi sve bliћe i bliћe. Naslov, kao zrelo voće, ne izgleda kao da će dugo trajati.

Posao futurologa je rizičan… Ali evo me: potvrđujem posle prvih nogu ono što sam ovde napisao: Madrid-PSG na Vembliju. Morbidno.

Stogodišnjice AIPS-a

Međunarodna sportska asocijacija za štampu (AIPS) proslavila je svoj kongres i stogodišnji festival u Santa Suzani. Sastanak je bio veoma koristan i obogaćujući. Novinari iz 110 zemalja razgovaraju o budućnosti profesije izložene višestrukim rizicima i pretnjama. U ovim trenutnim vremenima Igramo za budućnost, ali ne samo novinare i medije, već i društvo.

Roberto Gomez on je već objavio u MARCA pre nekoliko meseci da će se Courtois vratiti na teren u maju. U četvrtak, Santjago Siguero potkrepljuo ekskluzivu. Ovo su dva primera. Novinari koji daju vesti. U MARCA imamo mnogo ovakvih.

Ali u profesiji ima mesta i za one koji ih nikada ne daju, za one koji im odgovaraju, a da ih ne navode ili za one koji pokušavaju da ih obore. Sve je tako lepo. Još jedan ključni zadatak Dobar novinar da loš novinar ne razume: upravljanje odnosima sa javnošću.

Šta Nadal zaslužuje

Kada Nadal penzioniše se, kad god to bilo, ne zaslužuje ništa manje od tribute match at a packed Bernabéu. I protiv Federer. Sačuvaj ovo.

Kad smo kod toga Nadal Samit godine To je bio onaj koji je organizovao doktor Angel Martin (najbolji domaćin u Madridu), kod kuće: Rafa, Vinicius, Rodrygo, Modric, Raúl, Figo, Feliciano, Alehandro Sanz, Moyá…

Čitanje knjige ‘Protiv plime’od Karlos Sobera. Više od biografije, to je ljubavno pismo: njegovoj profesiji, svojoj ženi (Patri) i tvoj život. Chapeau.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.